The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge yardımıyla autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir durum şimendifer. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla lüp her vadiında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedarik etmek ciğerin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere malik minimalist layihamlı mobilyalar mekanın asliye estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Fosforlu ve taalluk çeken bir gri tonu olan çil çil gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

İşte bu duvar boyasını uygularken eksiksiz hatimelar elde etmenizi sağlayacak bazı baz ipuçları:

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere mutabık hizmeti sağlamaktadır.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her ön arasında yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek dâhilin yeterince kurumalıdır.

Antrasit, birbunca tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde zarif bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar antrasit duvar boyas veya bedduaşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri dar dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, serlayalım!

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere andıran antrasit renk tonları seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Temelli olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri vakit boyama şansları vardır.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan kilitsiz küreksiz gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da sık kesif tercih ediliyor.

Antrasit renk tamam yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde goldfix zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page